СПЛЕТЕНА НА ПЛИТКА ОПАШКА

Хит за сезона са не само дълги конски опашки, а и опашките сплетени на плитка. Опашката в стил плитка изглежда изключително шик, а същевременно ще Ви отнеме само няколко минути да я приготвите. Дали за специално събитие или просто за разходка – сплетена на плитка Вашата опашка е вече много по-различна и по-стилна отпреди.

Блейк Лавли и Фърги

Блейк Лавли и Фърги

ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Ако желаете да изглеждате по-закачливо и едновременно в крак с последните тенденции в областта на прическите можете да вържете опашката високо горе като Блейк Лавли и след това да я сплетете много небрежно. Веднъж прибрана на опашка, можете да изберете и друг вид сплитане като това на Фърги – нестандарно и много стилно.

Нашата опашка, сплетена на плитка

Нашата опашка, сплетена на плитка

Топ коафьорът в Холивуд Тед Гибсън споделя : ” Това е един нов, по-модерен начин, по който можем да носим плитки. ” Предпочитана от много млади звезди този нов вид прическа набира все голяма популярност. Опашките сплетени на плитка можете да забележите вече на всяко светско събитие, а и не само – в ежедневието все по-често срещаме момичета предпочели тази прическа, тъй като отнема само няколко минути за оформяне й.
Опашки сплетени на плитка са дори и част от прическите включени в ревюто на Алексис Мейбъл през парижката седмица на модата 2011.

Опашките във висшата мода

Опашките във висшата мода


Едно перфектно съчетание между висша мода и топ прическа! А защо не – за по-екстравагантно събитие прибавете и Вие живо цвете или аксесоар, за да сте още по-неотразима.

Няма подобни статии.