ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙТЕ С РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ ОПАШКИ

Прическата е много важен детайл при изграждането на цялостен и завършен външен вид на една жена. Точно подбрана стилна прическа може да допринесе изключително много за изграждането на Вашата репутация, тъй като със сигурност ще направи силно и добро впечатление.

Прихваната долу опашка

Прихваната долу опашка


ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Съществува изключително голямо разнообразие от прически, сред които можете да избирате – от всекидневна и леко небрежна до строго елегантна или екстравагантна – в зависимост от събитието, на което ще присъствате или от Вашия собствен стил и вкус.

Топ прически 2011

Топ прически 2011


Всяка различна прическа изисква и различна поддръжка – понякога можете да Ви отнеме пет минути, за да фризирате косата си, докато друг път оформянето на косата може да продължи с часове. Личните Ви качества на и времето, с което разполагате , са на първо място що се отнася до оформянето на причеката, която желаете.
Една от най-хубавите, спортни и същевременно елегантни, прически е опашката. Опашката е лесна за направа прическа, която със сигурност всяка жена може да си направи и в домашни условия. Съществуват много различни видове опашки за разнообразни случаи и събития.
Опашката придава елегантен и стилен външен вид, които подхожда на всяка жена и девойка. Всичко необходимо за една красива опашка е дължината на косата да е поне около 10 см под раменете.
Топ прически 2011

Топ прически 2011

Дългите коси са идеални за оформянето на различни видове опашки и можете да експериментирате по-лесно.
Опашката, въпреки че е една от най- лесни за фризиране прически, може да изглежда изключително елегатно и бляскаво за официални събития. Опашките са много подходящи за бизнес дамите, тъй като придава леко строго и стилно излъчване.
Екстравагантна опашка

Екстравагантна опашка


Опашките изглеждат много сексапилно, ако косата Ви е дълга, права и гъста, и много закачливо, ако имате чуплива или къдрева коса. Опашката може да бъде прихваната по много различни начина – отзад високо – на конска опашка , леко в страни долу, сплетена на плитка или с няколко допълнителни ластика по дължината й.
Експериментирайте с различни стилове опашки! Вдъхновете се от топ коафьорите на звезди като Тайра Банкс, Кармен Електра, Джесика Симсън, Ким Кардашиан.

Няма подобни статии.