OПАШКАТА!

Опашката за 2011

Опашката за 2011

Oпашката,може би е любимата Ви прическа от детството, която придобива звезден блясък. За да сме Ви още по-полезни, разкриваме тайната за постигане на този зашеметяващ външен вид с опашки от изкуствена коса.Опашката е подходяща,както за офиса така и за купон.Накарайте околните да се възхищават на зашеметяващата Ви прическа.

ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

СЕКСИ ОПАШКА!
Напръскайте косата с лак ,вземете горната част и я топирайте,така ще постигнете желания обем в корените и косата Ви няма да изглежда,като залепнала за главата .След като косата е топирана, внимателно я срешете и поставете изкуствената опашка.

Къдрева опашка

Къдрева опашка

КЪДРЕВА ОПАШКА!
Накъдрете леко краищата на опашката си, за да придадете обем на прическата.
Приберете косата и поставете вече накъдрената изкуствена опашка.
С този тип опашка си придавате невинно излъчване.

РОМАНТИЧНА КЪСА ОПАШКА!
За тази опашка не се нуждаете от изкуствена,за да постигнете желания ефект.Нуждаете се само от чар,излъчване и още нещо!Романтичната къса опашка подхожда на романтични натури.
Накъдрете косата на едри къдрици.Хванете небрежна ниска опашка до тила.

Обемна опашка

Обемна опашка

Не пристягайте силно опашката,за да не се загуби ефектът! Поставете брошка или голяма цветна шнола за декорация.

ОБЕМНА ОПАШКА!
Напръскайте косата със спрей за обем и я топирайте.Приберете косата и оформете ниска опашката в близост до тила.Поставете вече топираната изкуствена опашка.Пригладете леко непокорните косъмчета с лак,но ги оставете все пак да имат собствено мнение.Развълнувайте опашката си с пръсти.

Опашка спусната отстрани

Опашка спусната отстрани


Къси дънкови панталони,ефирна лятна ризка и не на последно място,сандали с висок ток или с платформа.

ОПАШКА СПУСНАТА ПРЕЗ РАМО!
Изтеглете цялата си коса в желаната посока и я вържете с ластик. Издърпайте тънък кичур от опашката и го увийте около ластичето, като го прикрепите с фиба. Ако желаете може да накъдрите опашката,за да имате по–небрежен вид. Страничната опашка пусната през рамо е показател, че сте запазили детето във Вас.

КОНСКАТА ОПАШКА!

Конска опашка

Конска опашка


Конските опашки също са модерни.Този тип опашка е класическа прическа, която не излиза от класацийте за топ-прически. Прилежно прибраната и вдигната високо опашка е толкова универсална,че не остана какво още да се каже за нея.За подготвянето на тази прическа ще Ви трябват само:една фибичка, ластик и лак за коса.Това е най-елементарният начин да приберете непокорната си коса.Лесно и бързо.
След ревюто пролет/лято на известна модна икона,всички са луди по секси оформените плитки на моделите. Дори Jennifer Lopez в новото си видео е заложила на подобен вид прическа. В случай, че сте се сдобили с изкуствена опашка, хванете я високо и я сплетет, късите краища на бретона пуснете свободно.Добавете малко серум за блясък,милитъри яке, къса пола или светли дънки и сте готови за парти.Мили дами,възползвайте се от предложенията ни и изберете най-подходящия тип опашка за Вас!

Няма подобни статии.