И ПАК ОПАШКА ЗА КОСА!

Лятото дойде! Мина периода на дебелите шапки и шалове, които носихме цяла зима и сега е момента, в който можем да правим експерименти с косата си – нов цвят, прическа или просто нова идея за това как да направим ежедневието си по-цветно и пъстро, като самото лято.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Както всички разбрахте новата тенденция за лятото са опашките от естествен или от изкуствен косъм.

Фърги с модерна дълга опашка

Фърги с модерна дълга опашка

Конската опашка и всички нейни вариации са много модерни и наистина ефектни през този сезон. Много се изписа по списания и вестници за опашките и колко ефектни и красиви са те. Нагледахме се вече и на опашките на моделите от дефилето на Nine West, в което всички модели бяха с коси вързани на опашка. Доста добре изглеждаха, пък и сигурно са улеснили фризьорите, защото опашката е лесна като детска игра. Нагледахме се и на опашките на холивудските знаменитости, на опашките на нашите псевдо звезди, които ги показваха в клипове, по събития, по барове и дискотеки. Развяваха буйните си опашки под балканските ритми без да се притесняват, че ще им е топло. Опашката е супер подходяща за всеки ден и не изисква използването на преса или маша за коса. Вързани на опашка можете да стоите вкъщи пред компютъра, както и да се появите на модната сцена, както споменах по-горе или да излезете, за да поразкършите тела на дискотека.Всички сигурно си мислят, че няма какво да се каже вече за опашките и че няма опашка, която да не са виждали, но има и това е нашето ново предложение: срешете косата много добре, така че да бъде гладка отвсякъде и я завържете с ластик.
Опашката на Алиша Кийс

Опашката на Алиша Кийс

Ако искате извадете съвсем тънък кичур и го увийте около основата на опашката, така че умело да прикриете ластика. Закрепете кичура с обикновенна фибичка под опашката и пригладете косата с лак или серум. След това сложете малко стилизант (пяна,вакса или мус) върху дланите си, разтъркайте ги и разпределете продукта върху опашката. Така ще придадете повече обем на косата си и ще я оформите на големи вълни. Разделете опашката на три равни кичура и ги сплетете на обикновенна плитка, завържете с ластик и изчакайте известно време. Ако този вариант Ви харесва можете да останете така ,но идеята е друга, самата опашка да се накъдри на еди вълни след като я разплетете. След като е останала достатъчно време, един час е напълно достатъчен, разплетете опашката почти до края и сами ще забележите колко ефектно стои. По този начин ще придадете нов облик на опашката.Ако искате разрошете краищата и поставете малко пяна, а можете просто да я фиксирате с лак. Поради това, че косата е прибрана на опашка и лицето се открива, можете да поставите големи обеци и да засилите грима, като подчертаете скулите. Бързо, лесно и ефектно! Опашка- да, разпиляна-да! За опашките можем да кажем само едно голямо- ДА!

Няма подобни статии.