ОПАШКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ПРЕЗ 2011

Опашките набират все по-голяма популярност като прически не само за ежедневието, а и за червения килим. Забелязваме, че все повече звезди се доверяват на опашката за официални събития и вечери. А и да не забравяме, че опашката си остава една от най-удобните и практични прически за горещите летни дни. Високо вдигната или леко прибрана на една страна, опашката е винаги модерна.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката на Мила Кунис

Опашката на Мила Кунис


За да внесем малко разнообразие сред опашките и да Ви дадем няколко много свежи и актуални предложения, ние решихме обърнем поглед към Холивуд.
Една от най-лесните за приготвяне опашки е на Мила Кунис страничната опашка. Можете да започнете като първо отделите един не много дебел кичур от косати си, навивайки го леко с маша и оформяйки го. така че да пада леко пред лицето Ви. След което Ви остава само да разделите косата на прав път по средата и да прихванете косата с ластик в ляво или дясно.
Опашка сплетена на плитка

Опашка сплетена на плитка


В късните часове на денонощието Ви препоръчваме да опитате опашката на Еми Росум, която представлява много високо прихваната конска опашка и после сплетена на плитка. Този тип опашка е просто перфектна, когато навън температурите са убийствени, а същевременно и придават изключително изчистена и елегантна визия. Необходимо е първо да вържете косата си високо горе на конска опашка, да увиете кичур от опашката около ластика, след което да сплетете небрежно опашката и пак да я прихванете с ластик, за да не се разплита. Елегантна и много интересна визия, която задължително трябва да изпробвате.
Плътна и чуплива опашка

Плътна и чуплива опашка


За дамите с гъста и чуплива коса препоръчваме опашката на Танди Нютън. Със сигурност този стил опашка ще Ви осигури перфектна визия и е лесна за оформяне. Съберете цялата си коса над очите, след което я срешете няколко пъти назад, за да приберете стърчащите кичури и я прихванете с по-дебел ластик. За да пригладите косата си отгоре и да придобиете този блестящ ефект като на актрисата фиксирайте с лак за коса.
Опашката на Жизел

Опашката на Жизел

Можете да използвате и малко пяна за коса, за да начупите наистина хубаво опашката Ви и за сте сигурна, че опашката ще изглежда обемна. Често предпочитан стил опашка сред звездите е така позната опашка стил мажоретка. Всичко, което Ви е необходимо за оформянето й, е ластик, за да вържете опашката високо горе и една фиба, за да увиете кичур от касата Ви около ластика. И оставете косата Ви свободно да се пусне надолу без значение дали е права или леко чуплива като на Жизел Бюнтхен.
Перфектната опашка на Джен

Перфектната опашка на Джен


Има момичета и жени, които предпочитат опашка, която е унивесална – било то за работа или за официална вечеря, за фитнес или за сватба. Вижте опашката на Дженифър Анистън. Абсолютно центрирана в средата на скалпа, ключът към перфектната й визия е, че нито е прекалено високо захваната, нито прекалено ниско. Оставете леко по-късите кичури от косата Ви небрежно да падат около лицето Ви и бъдете неустоима като актрисата. Тази опашка е напълно подходящ избор за бална прическа. И накрая идеалната опашка на Габриеле Юнион. Възползвайки се от красовата на правата високо прихваната опашка, тя изглежда винаги зашеметяващо.
Дълга, права опашка

Дълга, права опашка

Но тайната й най-накрая е разкрита -прихваюате високо косата си, увивате дебел кичур от опашката около ластика и оставяте косата да падне свободно. Ако косата не Ви е идеално права изправете леко с преса и фиксирайте с лак или пяна.
Нашите предложения за Вас! Бъдете различна и изпробвайте всяка една от визиите, за да намерите най-подходящата за Вас! И не забравяйте – това лято е лятото на опашките!

Няма подобни статии.