ОПАШКАТА ЗА КОСА ПРЕЗ ЛЯТО 2011

Опашката за коса се наложи като тотален хит сред прическите не само при холивудските актриси, но и сред родните ни звезди. Опашката за коса като много ефектно допълнение със сигурност ще забележим в новия клип на поп фолк певицата Мария, опашка за коса е част от визията и на Мария Илиева при едно от изпълненията на живо. Опашката за коса набра такава популярност не само, защото придава изтънчен и същевременно закачлив външен вид, а и защото е много практична, лесна и много бързо за оформяне прическа.

Опашката на Мария Илиева

Опашката на Мария Илиева


ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Спортната високо вдигната опашка никога не е била толкова секси както през лято 2011! Опашката за коса можете да забележите както на кориците на известни списания, така и на много изискани събития и вечери. Звездните почитателни на новият аксесоар за коса нарастват все повече – от Дженифър Лопез, една от първите показала красотата на опашката за коса до Ан Хатауей, Ева Лонгория и най-нашумялата звезда напоследък Блейк Лавли. Звездите предпочитат най-често опашките за коса високо горе на конска опашка, тъй като придават изключително женствено излъчване. Най-често в съчетание с голи рамене и ефектни бижута около врата или големи обеци дългата и права опашка за коса няма как да остане извън

Опашката на Ева Лонгория

Опашката на Ева Лонгория

полезрението на всички около Вас. Изключително често обаче можете да забележите актрисата Блейк Лавли с много интересна прическа – опашка за коса сплетена на плитка. Този вариант на опашките за коса също успя да се наложи като една от най-често предпочитаните прически за лято 2011. Още с появяване на актрисата в един от най-гледаните тийн сериали Клюкарката (“Gossip girl”) опашката за коса сплетена на различен вид плитка се превърна в хит сред младите момичета. На следващия бурен купон се огледайте и ще забележите, че поне едно момиче е предпочело опашка и то опашката сплетена на плитка като своята прическа за вечерта.
А Вие какво ще кажете ? Ако споделяте нашето мнение за опашката за коса обадете ни се веднага на 0892 077 074!

Опашката сплетена на плитка на Блейк Лавли

Опашката сплетена на плитка на Блейк Лавли

Няма подобни статии.