СЕКСИ ОПАШКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ В ХОЛИВУД

Прихващането на косата назад на опашка никога не е било по-секси. Опашката е сред топ прическите тази година. Опашката – права или чуплива, захваната високо горе или ниско долу – във всичките си форми е поставена на пиедестал в Холивуд. И сега ние ще Ви покажем как да се доближите до сексапила на звездите с нашите опашки за коса! Бърза за прикачане, лесна за оформяне и изключително ефектна – нашата опашка за коса!
Ако търсите модерна прическа, която да Ви придаде едно наистина невероятно излъчване, но не желаете да прекарвате часове във фризьорския салон, опашката е перфектното решение за Вас. Има толкова много варианти за оформяне на една опашка и същевременно да изглеждате секси. Затова нека започнем с експериментирането сега! Единственото ограничение при оформянето на опашката Ви може да се окаже дължината. За съжаление неписано правило е – Колкото по-дълга е една опашка, толкова е по-красива! Но не позволявайте това да Ви спира, просто се възползвайте от нашите опашки за коса. Нашите предложения за секси опашки са на няколко много известни звезди.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Конска опашка

Конска опашка


Ако търсите непретенциозна и закачлива опашка, която същевременно да подчертава женското във Вас, перфектният избор за Вас е високо вдигната опашка. Известна още като конска опашка, този стил опашка е практичен за горещите летни дни и изглежда много красиво отстрани. За да оформите сами такъв вид опашка не се нуждаете от професионална помощ, а само от стегнат ластик, гребен и малко лак. Съберете косати си високо горе и прихванете с ластик. След това измъкнете кичур от опашката и увийте около ластика. Ще се сдобиете с ефектен и красив завършек на прическата Ви без много усилия. При необходимост изправете леко опашката с преса, тъй като красотата на конската опашка се крие именно в това, че трябва да е перфектно изправена. За да изглежда още по-ефектна конската опашка, може да добавите малко обем отгоре или да напръскате косата с леко блестящ лак за звездно излъчване.
Конска опашка

Конска опашка


Много съблазнително излъчване и голяма доза сексапил може да Ви придаде леко разрошената опашка, която не само е лесна за оформяне, но и е подходяща за разнообразен вид събития от неофициално до строго официални. Начупете леко косата си или я накъдрете за повече обем. След което просто прихванете косата си горе, леко отстрани или централно в зависимост от Вашите предпочитания. Можете леко да топирайте отгоре косата си за уау-ефект или просто прихването леко отстрани за по-семпла визия, който и стил на тази рошава опашка да изберете със сигурност ще привлечете вниманието към Вас.
Разрошена опашка

Разрошена опашка


Ако си падате по-малко по-сложните и доста по-ефектните прически предложението ни за Вас е опашка сплетена на плитка. Опашката, сплетена на плитка ще Ви направи неотразима. Има различни видове плитки, но класическата плитка и френската си остават най-предпочитаните от всички звезди.
Освободете се от всякакви задръжки и нека въображението Ви да заработи!
И не забравяйте, че дори и да нямате дълга и красива коса, ние сме тук за Вас. Нашите опашки за коса ще Ви помогнат за желания от Вас ефект. Красива, гъста и дълга опашка само за Вас!

Опашка, сплетена на плитка

Опашка, сплетена на плитка


Опашка, сплетена на плитка

Опашка, сплетена на плитка

Няма подобни статии.