ОПАШКАТА ПРЕЗ ЕСЕН/ЗИМА 2011/2012

Опашката може да бъде видяна навсякъде по модните подиуми, а сега класическата опашка преоткрива себе си и за пореден път доказва, защо е нашето най-бързо решение при проблеми с косата. От рошавата и спортна опашка, до супер лъскавата и невероятно елегантна, ние ще Ви представим най-горещите тенденции сред опашките за есен/ зима 2011-2012, които можете лесно да се оформите и в домашни условия.
Дали говорим за разрошена опашка на една страна или конска опашка, модерната винаги опашка изглежда всеки път много секси и шик без да полагаме почти никакви усилия за оформянето й. Да не споменаваме и колко хубава, изискана и женствена изглежда тази проста прическа! И на подиумите през следващия сезон опашката не отстъпва и затвърждава факта, че е една сред топ прическите във висшата мода, а и сред модерните за сезона прически.
И въпреки простотата на опашката, стилистите ни предлагат нови версии и сезонни актуализации.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre

Dries Van Noten

Dries Van Noten


Когато става въпрос за “бърз” стил, тоест бързо оформяне на прически, нищо не може да победи семпло изглеждащата опашка. Джанфранко Фере и Дриес Ван Нотен са избрали да разделят косата на една страна и след това да оформят на опашка, докато Камарата на Холандия, Йегер Лондон, Философия и Даян фон Фюрстенберг са избрали класически вързан назад стил опашка. Най-голямото предимство на опашката като прическа е, че е подходяща за всякакъв тип коса. Освен това само с минимални усилията и само за няколко секунди сте готови за работа, парти или вечеря и ще изглежда красива. Не забравяйте, че не е нужно да връзвате опашката много стегнато и да я заглаждате задължително с лак, можете да изпробвате някога и да оставите няколко свободно падащи кичура пред лицето например за малко неглиже , но изключително съблазнителен стил.
House of Holland

House of Holland

Jaeger London

Jaeger London

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg

Philosophy

Philosophy


При АДАМ и Кристиян Кота косата се разделя на път посредата, а опашките се връзват по-ниско долу и са оставени по-разрошени. Ако решите да опитате точно този тип опашка, се уверете, че пътят на косата Ви е точно в средата, особено ако сте свикнали да нодите косата си със страничен път. Келвин Клайн и Кристофър Кейн са се насочили към по-модерна и супер-лъскав версия на опашката, която изглежда по-скоро като на русалка, вдъхновени с красивия мокър ефект на току-що излязла от морето коса. В Кейн, Пол Ханлон добавя и доста интересни графични усуквания, използвайки гребен с широки зъби за страничните зони на главата при оформянято на по-интересните опашки и един по-малък за по-простите опашки.
ADAM

ADAM

Christian Cota

Christian Cota


Не се страхувайте да експериментирате с новите тенденция сред опашките, като можем да Ви гарантираме, че мокри ефект ще направи крайният резултат, опашката, да изглежда още по-специален и предизвикателствен.

Christopher Kane

Christopher Kane

Calvin Klein

Calvin Klein

Няма подобни статии.