ОПАШКАТА ПРЕЗ ЕСЕН/ЗИМА 2010/2011 ЧАСТ 2

Опашката за коса е изключително предпочитан аксесоар през тази година. И за разлика от очакванията на повечето жени опашката за коса е се носи не само през лятото, а се очаква и голям бум на опашките за коса и през наближаващия зимен сезон. А още по-учудващия факт е, че опашката за коса е неотменим и доста предпочитан елемент в прическите на модния подиум за колекциите есен/зима 2010/2011 на голяма част от световните дизайнери.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Ако съществуваше съвършената опашка, как щеше изглежда тя според Вас? Опашка – елегантно загладена назад и здраво захваната за главата или небрежно прихваната с няколко фиби на една страна? Естествено перфектната опашка зависи от личните предпочитания, но и от повода. И от всички опашки има един вид, които е най-предпочитан от всички жени. Конската опашка! В този стил опашка има нещо необикновено, което го прави толкова неустоим. Вземете за пример тенденциите за опашките през есен / зима 2011-2012. Достатъчно обикновена за офиса и същевременно достатъчно изтънчена заспециални събития, конската опашка като предпочитана прическа наблюдаваме в модните къщи на АКРИС, Бриони, Barbara Bui, и Ралф Лорън. За нас конската опашка определено е интелигентният избор за всяка работеща дама.

Опашката на Akris

Akris

Опашката на Brioni

Brioni


Опашката на Barbara Bui

Barbara Bui

Опашката на Ralph Lauren

Ralph Lauren


Опашката на Emanuel Ungaro

Emanuel Ungaro

Опашката на Versus

Versus


Още по-дръзки и с доста по-блестящи опашки могат да бъдат забелязани на подиума в колекциите на Emanuel Ungaro и Versus. Тайната зад тази напълно шик визия е безупречно полирания и гладък външен вид на опашката. За да изглежда по този начин Вашата опашка трябва да нанесете на косата си леко блестящ спрей или гел за мокър ефект. След което Ви остава само да съберете косата си в опашка, като Ви препоръчваме ако желаете да сте по екстравагантна да добавите и интересен аксесоар около ластика.
Възмутително секси и женствено изглежда конската опашка, която ни предлагат в модните къщи Gucci, BCBG Max Azria, Marc Jacobs, Max Azria, Versace, Louis Vuitton. Очевидно тази много проста прическа, опашката изглежда невероятно, когато вземем кичур от косата и го увием около ластика. Това е трик, който може да ви отведе от небрежна визия и до визия подходяща за офиса, а дори до блестяща визия подходяща за през среднощни купони с Вашите приятели. Опитайте се да се забавлявате и да експериментирате с косата си и различни стилове опашки, опитвайки се да захващате опашките ниско долу до раменете или по-високо, по този начин никога няма да се отегчиш от опашката и ще откриете множеството от разнообразни визии, които предлага тази прическа.
Опашка за коса на Gucci

Gucci

Опашка за коса на BCBG Max Azria

BCBG Max Azria


Опашка за коса на Marc Jacobs

Marc Jacobs

Опашка за коса на Max Azria

Max Azria


Versace

Versace

Опашка за коса на Louis Vuitton

Louis Vuitton


Къдриците и вълните изглежда страхотно в опашка, като могат да Ви придадат небрежно ретро усещане. Опашките, които ни предлагат от модните къщи Paul & Joe и Lela Rose, изглеждат много шик и елегантни. Освен това, Валентино и Дейвид Кома внасят полъх на разнообразие с аксесоари като ленти за коса, които допълват чудесно прекраснита им опашки. Ето защо ние Ви съветваме да вземете няколко ленти за коса и да се пригответе да експериментирате. Преоткрийте опашката, защото Ви очаква във висшата мода за следващите сезони.
А Вие желаете да сте в крак с модата, нали? За красива и дълга опашка се обърнете към нас!
Бъдете модерни само с едно обаждане на 0892 077 074!

Опашка за коса на Paul & Joe

Paul & Joe

Опашка за коса на Lela Rose

Lela Rose


Опашка за коса на Valentino

Valentino

Опашка за коса на David Koma

David Koma

Няма подобни статии.