ОПАШКАТА В НАЧАЛОТО НА 2012

Опашката се доказа като една от най-предпочитаните прически за 2011 и именно поради този факт опашката за коса като много желан от дамите аксесоар.
Несъмнено опашката доста отдавна прекрачи отвън границите на фитнес салона, за да завладее червния килим. От една страна опашката бе наложен от топ коафьорите като модна тенденции, но от друга страна опашката придава на всяка дама много женствено и шик излъчване.

Опашката на Златния глобус

Опашката на Златния глобус


Опашката определено достигна своя апогей през 2011, но дали господството на опашката като прическа ще продължи, можем само да гадаем. И все пак началото на 2012 започна доста обещаващо за опашката.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

На едно от най-важните събития във филмовите среди, връчването на наградите Златен глобус, няколко актриси бяха предпочели именно опашката за прическа.

Опашката на Никол Ричи

Опашката на Никол Ричи


И защо ли именно опашката бе техния избор? Не забравяйте, че вдигайки високо косата си на опашка откриваме най-женствените ни черти – врат, шия, рамене. Опашката е най-идеалната прическа, ако желаем да покажем уникално красиви бижута като обеци или колие. А в съчетание с рокля без презрамки опашката просто ще Ви направи неотразима.
А ако Вашата собствена опашка не е от най-дългите и гъсти, винаги можете да се възползвате от опашката за коса. Опашката за коса е аксесоар, които добавя допълнителна гъстота и дължина към Вашата опашка. Както косата за удължаване, опашката за коса може да е направена както от естествена коса така от синтетика. Въпрос на лична преценка е да изберете от каква точно опашка за коса се нуждаете.
А ние сме тук да Ви предложим най-голямото разнообразие от опашки за коса!

Няма подобни статии.