ОПАШКАТА НА ФЪРГИ

Лято е – търсим най-модерната прическа, за да сме неотразими и секси. Опашката е това, от което се нуждаем. Тя ще остави мъжете без дъх, с увиснала до земята уста и жадни погледи. Ако искаме обаче нашата опашка да е дълга, гъста и обемна, най-добре е да се сдобием с невероятния аксесоар – опашка за коса. С опашката за коса определено няма да останем незабелязани!

Доста известни личности използват опашката за коса, защото този невероятен аксесоар е тотален хит на пазара! Небезизвестната певица Фърги също се радва на опашката си и определено има защо.

ОПАШКАТА НА ФЪРГИ

ОПАШКАТА НА ФЪРГИ

 

Сладураната е просто несравнима с опашката за коса, която нежно се спуска надолу по гърба, като оставя открити едни от най-женствените части на жената – врата и раменете. Опашката за коса съчетана с черната елегнтна рокля, която е облякла певицата, придава стил и класа на Фърги, а лицето, което остава напълно открито, разкрива изцяло чара и харизмата, които притежава звездата.

В днешно време звездите диктуват модата, а ние им подражаване. Като гледаме Фърги определено има защо да се доверим на вкуса й. С невероятния аксесоар – опашка за коса тя е достигнала съвършената визия и доказва, че знае кое е модерно, стилно и секси. На нас остава само да се сдобием с опашка за коса, за да заблестим като истинска звезда и да разпръскаме чара и обаянието си навсякъде!