ОПАШКАТА НА КРИСТИНА МИЛИАН

Опашката остава модерна и актуална прическа и през този сезон. Не само защото е бърза и лесна, стилна и ерегантна, но опашката оставя най-женствените и привлекателни части от жената разкрити – шията и раменете. Ако обаче искате да имате дълга, гъста и обемна опашка, без да чакате с месеци, години, то най-подходящият аксесоар – опашка за коса е именно за Вас!

Сладката Кристина Милиан е певица, актриса, танцьорка и модел. Като човек на изкуството знае кое е хубаво и цени красотата. Затова Милан се е спряла на страхотния аксесоар – опашка за коса, за да бъде секси, гореща и предизвикателна!

ОПАШКАТА НА КРИСТИНА МИЛИАН

ОПАШКАТА НА КРИСТИНА МИЛИАН

 

С невероятната опашка, която има Кристина, с чаровната усмивка и нежните черти на лицето, тя е адски чаровна и харизматична. Опашката придава стил и елегантност на Милиан. С тази визия и благодарение на опашката, спокойно можем да наредим певицата сред най-секси и най-горещите парчета!

Ако и вие искате да сте огнена и гореща мадама, да пленявате и разтапяте мъжките сърца, то с невероятния аксесоар – опашка за коса, ще постигнете жадувания успех!