РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ ОПАШКА

Опашка на една страна

Опашката на Кармен Електра

Опашките не са вече само за млади момичета. Съществуват толкова различни типове опашка, че както девойки така и по-зрели жени могат да си позволят да прихванат коса си на опашка. А точно какви видове опашки съществуват ще Ви разясним ние.
ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката на Тайра Банкс

Опашката на Тайра Банкс

Спортна опашка на една страна – Тази атрактивна опашка придава и на жените и на момичета наистина уникален виншен вид. Забележете колко неотразимо изглежда Тайра Банкс. А и прибавяйки няколко вълнисти кичува или по-силно изразени къдрици в опашката, наистина ще се доближите до звездни вид на актрисите от Холивуд. Този вид опашка трябва да се прихване с ластик или шнола ниско долу от ляво или дясно в зависимост от Вашето желание. Увивайки няколко кичура коса около ластика, с който сте вързали опашката, можете лесно да го прикриете и да получите наистина ефектна прическа. Накрая напръскайте леко с лак, за да фиксирате опашката и ето – вече имате перфектна прическа, подходяща както за ежедневието, така и за вечерни събитие.

Опашката на Адриана Лима

Опашката на Адриана Лима

Класическата права опашка – Винаги на мога! Топ Хит този сезон! За да имате невероятен външен вид като Ким Кардашиян, Меган Фокс или Адриана Лима – просто позвънете на 0892 077 074 и поръчайте нашите опашки. Можете да се опитате да постигнете този ефект и
Опашката на Ким

Опашката на Ким Кардашиян

сама вкъщи, не забравяйте само първия най-важен факт – трябва да имате доста дълга коса. Ако сте дългокоси – изправяте косати си със сешоар или ако е неоходимо с преса, след което срешете прилежно косата си оформяйки опашка високо горе и я прикрепете с ластик. На края напръскайте отгоре с лак и за да сре сигурна, че няма хвърчащи косми, пригладете пак с четка косата. Този вид опашка е не само закачлива, а и същевременно придава много елегантен вид, което я прави подходяща да всякакъв вид събития. Бъдете винаги стилна и със самочувствие, защото всяка жена заслужава да въде забелязвана и харесвана.

Опашката на Хийтър Морис

Опашката на Хийтър Морис

Опашка в стил мажоретка – този тип опашка не е много предпочитан за официална прическа, тъй като придава по-спортно излъчване. Но опашката
тип мажоретка е много подходящ за спортни събитие и мероприятия, където можете да си позволите по-
Опашка в стил мажоретка

Опашка в стил мажоретка

небрежна и закачлива прическа. Този вид опашка е подобен на класическата, но самата опашка е прихваната значително по-високо от нормалното. Въпреки закачливото излъчване, което придава тази опашка, има много млади звезди като Хийтър Морис(Heather Morris), които я предпочитат.

Няма подобни статии.