ОПАШКА ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОСА

ЕСТЕСТВЕНИ ОПАШКИ ЗА КОСА

Здравейте, приятели, имаме удоволствието вече да Ви представим и нашите опашки за коса от напълно естествен косъм. Опашката от естествена коса, която предлагаме, е с дължина 60 см, тегло 110 грама, цена от 230 лв и е много красив и удобен за поставяне модел. Изработена от високо качество естествена коса, нашата опашка за коса е тук, за да можете Вие да сте по-красива от всякога.

Опашка от естествена коса

Опашка от естествена коса

 

Несъмнено разликата между изкуствената и естествената опашка е огромна. Естествената опашка е предпочитан аксесоар от доста жени поради факта, че може да се изправя с преса, къдри с маша, боядисва в различни цветове (Внимание: не се препоръчва преминаването от много тъмен към прекалено светъл цвят), да се суши със сешоар и изобщо да експериментирате с нея както Ви хрумне!

Естествената опашка е оръжието на всяка привлекателна и секси жена. Тук може да откриете Вашата красива опашката за коса и да бъдете неотразима и в крак с модните тенденции! Не е нужно да чакате за идеалната и перфектна визия – може да се сдобиете с нея моментално – още сега!