СМЕСЕНА ОПАШКА ЗА КОСА

СМЕСЕНА ОПАШКА ЗА КОСА

Ако искате да сте неотразима, блестяща и да будите възхищението на околните, то тогава заложете на опашката като аксесоар и то не да е на коя опашка, ами на смесената опашка за коса, с която няма да останете незабелязани!

Смесената опашка за коса е изработена от 50% естествена коса и 50% високо качество синтетика. Дължината на смесените опашки е 60 см., теглото – 110 гр., като се предлагат в 6 различни цвята – светло рус, тъмно рус, светло кестеняво, кестеняво, тъмно кестеняв и черен – Вие избирате!
ПОРЪЧАЙТЕ НА НОМЕР 0892 077074 НА ЦЕНА ОТ 120 ЛВ!

Смесените опашки имат доста предимства, като например – могат да се изправят със преса, къдрят с маша или сушат със сешоар – както Вие пожелаете. Единствено не могат да се боядисват, но това едва ли е чак такава загуба.

ОПАШКА 50 НА 50 - 50% ЕСТЕСТВЕНА КОСА, 50% ИЗКУСТВЕНА КОСА

ОПАШКА 50 НА 50 - 50% ЕСТЕСТВЕНА КОСА, 50% ИЗКУСТВЕНА КОСА

При влажни атмосферни условия смесената опашка леко се начупва, но това кара опашката да изглежда като съвсем истинска и придава по-закачлив, по-небрежен и по-романтичен вид. 

Смесената опашка за коса е най-добрият избор за опашка, защото е перфектната комбинация между високо качество и достъпна цена, а всички търсим точно това! Затова, мили дами, насладете се на страхотния аксесоар и си придайте блясъка и очарованието, които заслужавате! Смесената опашка за коса е аксесоарът, от който се нуждаете и който ще е до Вас, винаги когато имате нужда!